Brawl Stars Ocak Güncellemesi!

Albay Ruffs, Skins, Uzay Sezonu ve daha fazlası!

Albay Ruffs, derileri, Uzay ve daha fazlasını koruyun

Ocak Güncellemesi 


 

Yeni Kavgacı Albay Ruffs

Albay Ruffs şimdi yeni bir kavgacı olarak ilan ediliyor, ancak birkaç ay önce oyunda , oyunun aşamalarından birinde "8-BİT"mini oyununda ortaya çıktı. Oyunun alfa öncesi bir taslak versiyonu gibi görünüyor.

Ama şimdi, kavga konuşması sırasında ortaya çıkan şey hakkında konuşuyoruz ve bu Kalkan geminin albayı, Hilton'un gücü. Çok stratejik, nadir bir renge sahip ve bir köpek gibi görünüyor.

  • Saldırı: bir lazer atışını iki katına çıkarır. Bu lazerler, tıpkı kavgacının zengin olduğu gibi duvarlardan sekebilir, ancak biraz farklıdır, çünkü lazer iki katlıdır ve bazı ilginç durumlar yaratabilirsiniz.
  • Süper: ve Albay ve bir destek kalkanı ile Ruffs olarak, o süper ile havada takviye çağırmak için yönetir. Bunu kullanmak için, bir kutuya atar, amaçlanan yerde güvenlik, bu da tüm düşmanlara zarar veren ve müttefiklerinize fayda sağlamak için bir destek bırakan bir füze ile asetar olması gereken yeri gösterir.

 

Mekansal Bu Yeni Sürümü

Ve bu sezon ve geçiş için olduğu gibi, uzay teması olacak, derileri ile de oyuna daha fazla ruh hali getirebileceksiniz. D4R-RY1'DE olacağız ve Ruffs Samurayda olacak.

Buna ek olarak, yeni yıl arifesinde ay yakın gelecekte gerçekleşecek ve etkinlik için derileri zaten açıklayacak ve okulun Yıldız Boğasının yukarı ve yukarı Binicisinde değil, karanlıktan bir Başak. Hala değerleri ve tarihleri açıklamadınız, ancak yakında konuyla ilgili bir blog yazımız olacak.

Paylaşılan puanlarla elde edilebilecek olan Carl için yeni bir görünüm de bu güncellemeyle birlikte sunulacak. Carl Black pearl'de olacak. Ve Sevgililer Günü'nde, büyüleyici olanı alacağız. Lütfen aşağıdaki görsellere bakın:

 

Dünya Şampiyonası için meydan okuma geri geliyor

Ve beklendiği gibi, Dünya Kupası mücadelesinin yeni bir baskısına sahip olacağız. Birincisi Şubat ayında başlayacak ve ilk aşamayı geçenlere, oyunda ligde oynamaya devam edebilirsiniz.

 

Önümüzdeki birkaç hafta için 8 yeni aksesuar

Ve son birkaç ay içinde aksesuar tarafının serbest bırakılmasını takip ettiyseniz ve şimdi oyundaki ekip, çeşitli kavgacılara ikincil olan 8 yeni aksesuar daha yayınlayacak. Lansman önümüzdeki birkaç hafta içinde gerçekleşecek ve hangisinin ilk etapta gitmesi gerektiğine oy verebileceksiniz ve ilk etapta bu sitede her şeyi takip edebileceksiniz.


 

Yeni reaksiyonlar canlandırılır (ve yeni yılın Ay'a göre tepkileri)

Geçen Ayın güncellemesiyleSupercell, brawlers'ın her birini karikatür tarzında yapmaya başladı, ancak bunu azar azar yapıyorlar. Ve bu güncellemede, bazı kavgacılar kazanacak, tepkiler, animasyon-Nita ve o, Jessie, Pam, Spike ve Bibi de dahil olmak üzere.

 

Ve aynı zamanda yılın temasıyla yeni tepkilerle piyasaya sürülecek-Yeni ay:



Post a Comment

0 Comments